Høsten 2019: Siste avspark for IFS Futsal Norge

Det blir en spesiell høstsesong i regi IFS.
Annonse:


31. desember 2019 vil IFS sin virksomhet avsluttes. Håpet er at det vil etableres en overtager som vil ta eierskapet til alle kanaler, domener, databaser og kontaktinfo og på den måten kunne drive sporten videre.

Kurt August Horn Hartvedt, nå avtroppet leder for IFS Futsal, kommenterer: – Avgjørelsen om å avslutte IFS var personlig en tøff og vemodig avgjørelse, men vi føler at det er rett tidspunkt. Jeg har vært med siden futsalstarten for over 20 år siden, og min kone, Maria Hanstveit, har mer enn 10 års fartstid i IFS. Nå ønsker vi å oppleve andre utfordringer utenfor futsal etter å ha jobbet med det samme i så mange år. Driften av siste sesong vil administreres frivillig internt, og kunderservice vil starte for fullt når det nærmer seg sesongstart. Vår viktige støttespiller UMBRO Norge er med til siste slutt, og jeg vil takke dem for så mye for et verdifullt samarbeid.

Historiens siste IFS-sesong vil bli avkortet, og turneringsplanen gjennomføres i sin helhet denne høsten; deretter er det stopp for IFS. Opplysninger om datoer og hvor de siste turneringene vil spilles, offentliggjøres her på Futsal.no og på Facebook Futsal Norway så snart som mulig.

-Nå håper jeg at vi finner en verdig, entusiastisk arvtager til sporten, og vi er spente på hvem som vil vise interesse for å drive futsalkonseptet videre. Ta gjerne kontakt med IFS, avslutter Kurt Hartvedt.

Please follow and like us:
error
Annonse: