Om IFS

Annonse:

Organisasjonen IFS Indoor Football driver Bergen Indoor, Stavanger Indoor, Trondheim Indoor, Oslo Indoor og Kristiansand Indoor og Østfold Indoor – med årlig NM-sluttspill. Futsalturneringene promoteres hovedsaklig som futsal, men også kameratfotball, vennefotball, vennefutsal og løkke-cup har blitt benyttet i enkelte kanaler. Hovedportalen er futsal.no.

IFS (Indoor Football Scandinavia) ble stiftet 7. mars 2002. IFS var en videreføring av bevegelsen bak breddekonseptet Scandinavian Indoor Series (SIS) som på det tidspunktet IFS ble stiftet var lansert i Bergen, Kristiansand, Stavanger og Trondheim i hovedsamarbeid med Radio 1 Norge. Konseptets utvikling startet allerede i 1998 i Bergen. I 2002 ble SIS-konseptet lansert i Oslo, året etter i Stockholm og København. Stockholm Indoor og København Indoor er per 2009 satt på vent, mens utvidelser i andre deler av Norge vurderes.

Over 25.000 lag har så langt vært påmeldt i IFS sine turneringer. Fra 2004 til 2007 drev IFS også Futsal Elite Scandinavia. Denne serien ble i 2007 avviklet til fordel for eliteklasse i SIS. I 2009 gikk IFS så tilbake til det opprinnelige konseptet med èn klasse, èn storbymester og èn sluttspillmester.

IFS er medlem av Det Internasjonale Futsalforbundet – Asociacion Mundial de Futsal (AMF) og Det Europeiske Futsalforbundet – Union Europea de Futsal (UEFS). Innunder disse forbundene er IFS ansvarlig for administrering av landslagsuttak i Norge. Norge Futsal har deltatt i tre VM og seks EM siden 2003.

Hovedoppgavene til IFS sentralt er å koordinere all aktivitet innunder IFS, og videreutvikle de forskjellige konseptene og satsingene.

IFS sentralt er ansvarlig for nasjonal promo, regionale og nasjonale samarbeidsavtaler, informasjonsformidling via IFS-webben  samt online betjening av henvendelser på email og Facebook, og kommunikasjon med lagene (merk: IFS har kun online betjening av henvendelser).

Hoved-email: post@futsal.no

Henvendelser til IFS-leder (markeds/samarbeidsmuligheter): kurt@futsal.no

Postadresse: IFS Indoor Football Scandinavia, Fridalsveien 44, 5063 Bergen.

Vi er tilgjengelige på email og Facebook hverdager innen normal arbeidstid, men opp mot turneringer er email og Facebook betjent også på kveldstid. I helger under turnering blir emailen sjekket jevnlig for spørsmål, men vi minner om at all informasjon både før, under og etter turneringene finnes her på våre sider.

 

 Hovedengasjerte i organisasjon:

 

 

Leder IFS:
Kurt Hartvedt

 

Hovedkoordinator IFS:
Maria Hanstveit

 

 

 

 

 

 

 

Avdelingsledere:

Joachim Hjelle, Region Vest

 

Christer Eidsaa/Fredrik Fredriksen, Region Sør

 

 

Roy larsen, Region Rogaland

Kay Ingvald Pedersen, Region Østfold

 

 

Dommeransvarlig:

Faiq Ali

Inge Berg
Internasjonale dommere:

 

Inge Berg

 

 

 

 

 

 

 

Landslagsledelse:

Tommy Nicolaisen

 

Landslagskoordinator

Kari-Annette Arnestad Olsen

 

 

 

 

 

 

 

Maria Hanstveit

 

IT-konsulenter:

Ørjan Steffensen, Web/Design

 

 

 

 

 

Sophie Rome, Prosjekt/Kommunikasjon/Applikasjoner

 

 

 

 

 

 

 

 

Torbjørn Rogde
Harald Sollien

 

Tekst og presentasjoner:

David Boon

 

 

 

 

 

Ørjan Steffensen

 

 

 

 

 

Rådgivere:

Johan Foss

 

 

 

 

 

Oddbjørn Hvidevold Moe

 

 

 

 

 

 

 

Nelly Nekrasevich, europeisk kommunikasjon

 

 

 

 

 

 

 

 

IT-løsninger:
Imbera

Frode Røsjøe

Herr Steffensens Grafiske Verk

Ntechnosoft

Here 4 you

 

Webleverandør:
Webhuset

WordPress

 

 

Sosiale medier:
IFS Facebook (Bli medlem/be a member!): http://www.facebook.com/futsalnorway
IFS Twitter: http://twitter.com/kameratfotball
IFS YouTube: http://www.youtube.com/user/kameratfotball
IFS Blogg: kameratfotball.wordpress.com

Vi er tilgjengelige på email og facebook hverdager innen normal arbeidstid, men opp mot turneringer er emailen betjent også på kveldstid. I helger under turnering blir emailen sjekket jevnlig for spørsmål, men vi minner om at all informasjon både før, under og etter turneringene finnes her på våre sider.

Klikk her for PDF-presentasjon av organisasjonen og sporten