Kan dere bare delta på spesielle tidspunkter i turneringen? Meld på kun til den tiden!

Annonse: Påmelding med forbehold: Sett to stjerner (**) sammen med ønsket puljetid for å melde på laget ditt til denne tiden. Om det ikke er ledige plasser på ønsket tid meldes laget automatisk av, blir ikke satt inn i oppsettet […]
Annonse:

Påmelding med forbehold:

Sett to stjerner (**) sammen med ønsket puljetid for å melde på laget ditt til denne tiden. Om det ikke er ledige plasser på ønsket tid meldes laget automatisk av, blir ikke satt inn i oppsettet og mottar selvsagt ikke gebyr for manglende oppmøte.

 

– Når fotball-og annen idrettsaktivitet, eksamensperioder og slikt pågår i IFS-sesongen, vet vi at det kan være vanskelig for en del å samle sammen et helt futsal-lag til påmelding. Vi gir dermed lagene muligheten til å melde seg på med forbehold. Dette vil si at laget kun melder seg på til ønsket puljetid og hvis denne ikke blir oppfylt blir laget heller ikke satt opp i turneringen, og betaler ikke gebyr, opplyser IFS sin hovedkoordinator Maria Hanstveit.

 

For å signalisere at dere melder dere på med forbehold, setter dere to stjerner (**) sammen med ønsket puljetid.

 

Eksempel: Futsal-Kings har kun mulighet til å spille fredag mellom 18-22 eller lørdag mellom 15-19. Da skriver lagleder i puljeønsket: «fred.18-22, lørd.15-19 **». Dersom det ikke er ledige plasser i turneringen til disse tidene vil Futsal-Kings bli avmeldt uten å motta gebyr.

 

For å melde på ditt lag til turnering i din avdeling, se på aktive påmeldinger på høyremenyen.