PÅMELDING BERGEN INDOOR

Annonse: Merk: Påmeldingsknapp er helt nederst på denne siden, men hvis du er ny i sporten så anbefales det å lese infoen under. – Fra sofaslitere til futsalkunstnere! Ingen årsavgift – Ingen medlemskap – Uforpliktende Alle som er fylt 15 […]
Annonse:

Merk: Påmeldingsknapp er helt nederst på denne siden, men hvis du er ny i sporten så anbefales det å lese infoen under.

Fra sofaslitere til futsalkunstnere!

Ingen årsavgift – Ingen medlemskap – Uforpliktende

Alle som er fylt 15 år kan delta i kameratfotballen/IFS Futsal. Turneringene er også åpne for jenter, og om vi får nok jentelag i en turnering vil vi opprette egen jenteklasse.

 

Carebears fra IFS Futsal-NM 2015 i Ekeberghallen, Oslo

1. Samle sammen kamerater/venninner/kolleger/familie/de du vil, til et lag

2. Finn ut hvilken dag/tid som passer best for dere å delta.

Hvert lag blir satt i en pulje med normalt 4 andre lag, og spiller én kamp (á 14.min) mot hvert av de andre lagene i løpet av 2,5 timer. Dere slipper med andre ord å reise til turneringen flere dager for å spille gruppekamper. De to-tre beste i gruppen går videre til sluttspillet.

3. Meld på laget ditt, ønsk puljetid, og om dere vil spille for det sosiale eller ikke. Merk at det er egen «sofaklasse» i Bergen med eget sluttspill for lag som ikke ønsker å møte altfor god motstand. Åpnede påmeldinger til kommende turneringer finner du i boksen til høyre her på siden og helt nederst–>

Om dere bare kan delta på en spesiell dag/tid setter dere to stjerner (**) sammen med ønsket puljetid. Da er dere bare påmeldt til den tiden dere har ønsket, og om det mot formodning ikke er ledige plasser på dette tidspunktet blir dere ikke tatt med i oppsettet og mottar heller ikke gebyr.

Premieutdeling 2

Bilde fra IFS Futsal-NM som arrangeres hvert år. De 15 beste fra hver avdeling i vanlig klasse kvalifiseres til IFS sitt årlige NM.

4. Se spilletidene deres på vår Facebook-side Futsal Norway og kampoppsett på www.www.futsal.no.

Spilletidene for hvert lag legges ut onsdag eller torsdag før turnering (etter kl. 20:00) på vår Facebook-side Futsal Norway. Torsdag eller fredag legges hele kampoppsettet ut på våre nettsider www.futsal.no.

5. Ved ankomst til hallen henter lagleder spillerliste fra sekretariatet, fyller enkelt ut denne og leverer den til avdelingsleder sammen med betaling (200,- pr.spiller). Betalingsløsningene til IFS er mCash, sms-betaling og Vipps. Info får du i sekretariat.

Leggskinn er ikke påbudt, men selvsagt anbefalt! Drakter er ikke obligatorisk, men spillerne på laget bør ha samme farge på t-skjortene sine. Husk at dere har 20 % rabatt på alt utstyr inne på futsalbutikken vår – Bruk rabattkode IFS1998.

Alle lag påmeldt før kl. 20:00 onsdag før turnering får plass i turneringen. 

Om du leser denne saken etter at oppsettet er klargjort eller etter onsdag kl. 20:00, fortvil ikke. Vi har normalt god kapasitet i de fleste avdelingene våre og tar imot påmeldinger helt frem mot turneringen. Vi har lag som bytter spilledager, vi får inn avmeldinger og vi kan opprette flere puljer. Så meld på laget ditt, så vil du få beskjed om dere får plass eller ikke:)

Les mer om sporten ved å klikke her (åpnes i nytt vindu)

Kan laget satse ambisiøst i denne sporten innenfor IFS hvis vi ønsker det? Les mer her (åpnes i nytt vindu)

Premiebordet

  • Gratis neste (påfølgende!) turnering i avdelingen til vinnerlaget i Nivå 1
  • Gratis måltid fra Egon KJØTTBASAREN til vinnerlaget i Nivå
  • Eventuelt flere premier opplyses i turnering

Egne premier i Sofaligaen og i off-season. Se spesifisert premiebord i hallen.

Egon Restaurant

EGON KJØTTBASAREN

PÅMELDING BERGEN

DATO: Dato kommer i Bergen Racketsenter (Insport Arena) på Bønes

Klikk på din liga/klasse:

Hva er sofaklasse? (link åpnes i nytt vindu)